Ivette

Mijn missie is om vrouwen te helpen meer bewuste keuzes te maken in het leven en (daardoor) sterker te worden.

HEB JE EEN VRAAG?

Neem gerust contact met me op: ivettebakker@gmail.com of bel me op 06-51787178.

Heb je een onderwerp waar je langer over wilt praten? Maak dan van deze gelegenheid gebruik om een gratis focusgesprek in te boeken. Onder de button vind je meer informatie hierover.

EXPERT INNERLIJKE COMMUNICATIE IVETTE

Mijn naam is Ivette Bakker en woon in het Friese Meren gebied. Ik werk als  business consultant, ben masseur en ben  Innerlijke Communicatie Expert. Door pittige ervaringen heb ik geleerd om achter mijn eigen doen en laten te kijken en heb een passie om dit uit te dragen naar andere vrouwen. Mijn missie is om vrouwen te helpen bewuste keuzes te maken in het leven en sterker te worden.
Vragen als: “Wie ben ik”, “Wat is waarheid” en vaak een verbazing voor de wereld om me heen, ben ik met vanaf mijn 24e bewust met zelfontwikkeling begonnen. Sindsdien heb ik ontelbare cursussen en trainingen in zelfontwikkeling gevolgd, evenals jarenlang yoga, meditatie en retraites. Maar het was pas tijdens een persoonlijk dieptepunt dat ik erachter kwam dat echt authentiek zijn en grenzen stellen aan de basis liggen van zelfvertrouwen.
Uit al die jaren van zoeken, leren, proberen en opnieuw bijsturen heb ik de S.T.E.R.K. methode ontwikkeld waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en assertiever wordt. Het hele proces en alle studies en trainingen hebben me zo veel inzicht gebracht dat ik jou al die jaren tijd en geld van zoeken  wil besparen. Door middel van de S.T.E.R.K. methode adviseer ik andere vrouwen om een goede relatie met zichzelf te krijgen. Zelfs als het lastig wordt, je je eenzaam voelt of denkt dat echt niemand op je zit te wachten, dan nog leer je overeind te blijven en een waardevolle relatie met jezelf te houden.
Wil je meer weten over wat ik aanbied? Neem dan gerust contact met me op.

“DE MEESTE MENSEN ZETTEN ONZEKERHEID OM IN PROBLEMEN. LEER ONZEKERHEID IN MOGELIJKHEDEN OMZETTEN” – IVETTE

Ik ben Ivette Bakker. Ik help al jaren klanten met vraagstukken in hun leven. Mijn klanten willen met een open houding in het leven staan, bewustere keuzes maken en zich niet laten weerhouden door onzekerheid. Ze krijgen creatieve inzichten en heldere adviezen. Zo kunnen zij authentiek in het leven staan.